• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Home - VT Wonen

€24,99
Levertijd 1-2 dagen
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Home - VT Wonen

Interieurstyling is het samenbrengen van meubels accessoires en kleuren zodat deze samen een geheel vormen. een persoonlijk geheel waar jij je fijn voelt en die ook wat over jou zegt.
The joy of interior styling by vtwonen, is een guideline met prachtige voorbeelden van inspirerende interieurs. Het is een bewaarboek voor interieurliefhebbers die graag inspiratie opdoen voor hun eigen huis en de laatste trends willen mixen en matchen met hun eigen smaak. de beelden worden afgewisseld met quotes, kleurpaletten voor de juiste combinaties en poëzie. een boek waarin je blíjft kijken!

Het boek maakt een reis door de vier seizoenen en behandelt steeds de verschillende 'moods' die bij dat seizoen horen. dit verzamelwerk van inspirerende woonbeelden laat zien waar hedendaags en eigenzinnig wonen voor staat. ideaal om inspiratie mee op te doen voor je interieur en te ontdekken hoe jij de laatste trends en je eigen smaak kunt mix-en-matchen. de beelden zijn aangevuld met handige kleurpaletten en inspirerende quotes en poëzie. 

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen