• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Madam Stoltz

Sale
Madam Stoltz tas van zeegras
€42,95 €34,95
+
€15,50 €12,50
+
Sale
Madam Stoltz Hangende pot
Madam Stoltz Hangende pot
€13,00 €10,40
+
€7,50 €4,50
+

Madam Stoltz

Madam Stoltz is Deens design met een vleugje India

De prachtige woondecoratie en meubelen van Madam Stoltz vormen een groot deel van het assortiment van Deens.nl en dat is niet voor niets natuurlijk. De afgelopen jaren heeft Madam Stoltz bewezen een ware pionier te zijn op het gebied van Scandinavisch wonen met steeds weer een aantal smaakmakers die onmiskenbaar een vleugje Pernille hebben meegekregen. De collectie van Madam Stoltz bestaat uit 2500+ items; van fotolijsten, spiegels en postkaartenrekken tot vazen, vloerkleden & kussens. Daarnaast biedt Madam Stoltz ook een unieke collectie meubelen, zoals stoelen, kasten en tafels en een uitgebreid assortiment keukenaccessoires.

Scandinavisch wonen & Madam Stoltz is een perfect match!

De drijvende krachten achter het concept van Madam Stoltz zijn fantasie, creativiteit en een avontuurlijke geest geweest. Deze drijfveren gecombineerd met een diepe fascinatie voor de Aziatische stijl van leven en de mogelijkheid om kansen te benutten, resulteerden begin jaren 90 in het ontstaan van een prachtig bedrijf dat vandaag de dag is gevestigd op het Deense eiland Bornholm (het geboorte eiland van Pernille).

In 1995 opende Pernille een kleine winkel in 'het Quartier Latin' van Kopenhagen, waar ze woonaccessoires gecombineerd met Indiase Sari’s, vloerkleden en manden verkocht. De winkel gaf Pernille de gelegenheid om vaker naar India te reizen en haar creatieve ideeën waar te maken. In 1997 is Pernille begonnen met de verkoop aan winkeliers in Denemarken – en daarmee was de groothandel van Madam Stoltz geboren. Pernille & haar man Peter runnen samen alweer 20 jaar het bedrijf Madam Stoltz: Pernille is creatief directeur / ontwerper en verantwoordelijk voor de collectie, Peter staat haar bij als financieel directeur.